На посаду керівника управління транспорту претендує один кандидат: Деталі

2724 0
Єдиним претендентом на керівника управління транспорту ЛМР є колишній заступник директора комунального АТП-1 Віталій Пітула.
фото Олександра Шутюка

фото Олександра Шутюка

Николишин Оксана Михайлівна, яка донедавна була другою претенденткою, зняла свою кандидатуру. Про це йшлося під час засідання громадської ради при управлінні транспорту ЛМР. Інформацію підтвердили в управлінні персоналом міськради.

Конкурс на посаду відбудеться у четвер, 9-го листопада. Якщо кандидат успішно здасть письмовий іспит, його допустять до співбесіди. Поки конкурсна процедура не завершиться, виконувачем обов'язки керівника управління транспорту буде Олег Партика.

Довідково. 31-річний Віталій Пітула закінчив Національний транспортний університет за спеціальністю «Організація перевезень та управління на автотранспорті» та «Львівську політехніку» за спеціальністю «Міжнародна економіка». У 2011-2015 роках працював начальником відділу логістики та пізніше заступником директора комунального АТП-1. Зараз він є співвласником ТОВ «Піктар-Львів», що займається виробництвом паперу, та зареєстрований як фізична особа-підприємець, який працює у сфері вантажних автоперевезень (за інформацією Zaxid.net).

фото: Facebook

Читайте також: В електротранспорті Львова планують вимірювати пасажиропотік

Нагадаємо, від березня 2017-го року обов’язки керівника управління транспорту виконує Олег Партика, в якому раніше був головним спеціалістом управління, пізніше – заступником начальника. Попередній керівник Віктор Щир подав у відставку, пояснивши своє рішення проблемами зі здоров’ям. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!