На проспекті Червоної Калини планують облаштувати смуги громадського транспорту

3663 0
Через два місяці ЛКП «Львівавтодор» має повідомити технічні деталі.
фото: сихів медіа

фото: сихів медіа

Уздовж проспекту Червоної Калини, що в Сихівському районі Львова, планують облаштувати смуги громадського транспорту у дві сторони. Відповідну пропозицію управління транспорту ЛМР підтримали сьогодні, 23 червня, на засіданні комісії з безпеки дорожнього руху.

Читайте також: Транспортний колапс на Стрийській. Чи справді там потрібна виділенка

«У нас вже було рішення за 2019 рік про облаштування смуг для маршрутних транспортних засобів, але було доручення це зробити Сихівській адміністрації. Ми змінили лише ту частину так, що замовником має бути ЛКП «Львівавтодор» і облаштувати там виділені смуги», – каже у коментарі Tvoemisto.tv член комісії з безпеки дорожнього руху Володимир Харчихін.

Через два місяці ЛКП «Львівавтодор» має повідомити технічні деталі.

«Розширення там можливе, але питання, чи є там мережі, наскільки це буде дорого тощо. Про це пізніше має доповісти замовник», – додав він.

 

Нагадаємо, що тролейбусний маршрут №23, який курсує з вулиці Ряшівської на Хуторівку цього року не продовжать до вулиці Вернадського, як планували раніше. На це потрібно 10 млн грн, а у бюджеті розвитку Львова на 2021 рік такого фінансування не передбачили. Окрім цього, перед продовженням маршруту хотіли облаштувати смугу громадського транспорту на проспекті Червоної Калини, аби тролейбус міг повноцінно курсувати, а не стояти в заторах.

Візуалізації надали у комісії безпеки дорожнього руху ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!