На проспекті Шевченка у Львові встановлять делінеатори

19268 0
До 27 травня цього року роботи мають завершити.
фото: google maps

фото: google maps

Управління безпеки міста Львова пропонує встановити делінеатори на просп. Шевченка, біля будинку №7. Із іншого боку проспекту вже є облаштована антикишеня, через що видимість на цьому перехресті покращилася. Відповідне рішення прийняли на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

«Зараз ми розглядаємо пропозицію з боку «Макдональдсу» обмежити паркування на перехресті, зокрема у місці, де це обмежує видимість зустрічного транспорту. Облаштувати можна або антикишеню, або стовпці», – пояснює під час засідання начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності ЛМР Павло Сирватка.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на перехресті вулиць Варшавської - Тунельної

За словами начальника відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Віктора Дубиняка, для цього місця краще підходила б антикишеня, однак зараз потрібно підтримати рішення з делінеаторами і подивитися, як така схема працюватиме. Окрім цього, реалізація схеми буде дешевшою із делінеаторами.

«Потім можна перепогодити схему у патрульної поліції та зробити антикишеню», – додає він.

Читайте також: Затори у Львові. Чому світлофори в місті працюють так, а не інакше

Для погодження схеми та встановлення делінеаторів, за його словами, потрібно близько  місяця. Так, до 27 травня цього року роботи мають завершити.

Нагадаємо, що на вулиці Кульпарківській у Львові нанесли нову розмітку, яка має нагадувати водіям, що не можна виїжджати на перехрестя, якщо немає можливості його проїхати. Детальніше про це дізнавайтеся за посиланням.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!