На Львівщині зустрінуть загиблого на фронті 29-річного бійця Петра Саракулу

4158 0
Без батька залишились двоє маленьких діток.
Фото/ Facebook/Надія Козбур

Фото/ Facebook/Надія Козбур

Завтра, 10 травня у Самборі зустрінуть загиблого Героя, старшого солдата Петра Саракулу. 29-річний захисник поліг у бою з російськими окупантами 5 травня на Донеччині. Про це повідомили на сторінці Самбірської міської ради та подруга сім’ї Надія Козбур.

Від 1 березня військовий захищав Україну від агресора. У загиблого залишилася дружина та двоє діток – донечка Мілана та син Сашко.

Читайте також: На фронті загинув випускник Сухопутної академії та боєць 24 бригади Іван Антонюк

Зустріч військового відбудеться на площі пам’яті Степана Бандери у Самборі о 10:00. Похорон відбудеться в середу, 11 травня, о 13:00, у селі Кульчиці на Самбірщині, де проживав Петро Саракуло.

Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення росії, за словами президента України Володимира Зеленського, загинули 3 000 українських військових, які пішли боронити рідну землю. Ще приблизно 10 тисяч військослужбовців отримали поранення.  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Фото зі сторінки Надії Козбур


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!