На смартфонах у додатку Google сталася помилка. Як її позбутися

11361 0
Оскільки Google поки не випустила оновлення, залишається одні варіант – повернутися до більш ранньої версії програми.
фото: уп

фото: уп

22 червня власники Android-смартфонів почали масово отримувати повідомлення про збій на одному з сервісів – додатку Google. Розробники поки що не випустили оновлення або інструкції щодо усунення проблеми. AIN.UA пояснює спосіб, як позбутися від повідомлень про помилку.

Як вказано в Google Play, додаток Google оновили 21 червня і відразу ж після цього у користувачів почалися постійні збої. Точної кількості тих, хто потерпів від помилки, немає, але, судячи з відгуків, із цим стикнулися практично всі, у кого включена опція автооновлення.

Читайте також: Як постити у час тотального скролінгу

Як позбутися від повідомлень про помилку

Оскільки Google поки не випустила оновлення, а очищення кешу і даних програми не допомагають, залишається одні варіант – повернутися до більш ранньої версії програми.

Для цього необхідно зайти в Google Play, знайти в ньому додаток Google і натиснути «видалити». При цьому програма не буде повністю видалено, а лише відкотить свої оновлення. Швидше за все, Google все ж випустить оновлення найближчим часом, тому радять через кілька днів включити автооновлення назад або оновити додаток вручну.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!