На сьогодні й завтра у Львові оголосили штормове попередження

2414 0
Сьогодні ввечері та упродовж наступної доби будуть пориви вітру, на дорогах ожеледиця.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Сьогодні увечері, 31 грудня, та упродовж 1 січня у Львові оголосили штормове попередження. В місті будуть пориви вітру від 15 до 20 метрів за секунду, а на дорогах ожеледиця, повідомляють у Львівській міськраді.

Читайте також: Якою буде погода у Львові на Новий рік. Прогноз від синоптика

Сніголавинна небезпека збережеться і до 3 січня. Відтак, водіїв просять бути уважними на дорогах, дотримуватися дистанції та обирати помірну швидкість.

Нагадаємо, що керівниця відділу метеопрогнозів Львівського регіонального гідрометцентру Олена Смалюх. За її словами, зараз йде проходження атмосферних фронтів, тому погода є дуже мінливою.

Зокрема, сьогодні, 31 грудня, у Львові та області буде хмарно, часом дощ. У горах – дощ зі снігом. Опади спостерігатимуть переважно вночі та вранці. Упродовж доби буде слабкий туман, слабка ожеледь, а на дорогах – ожеледиця. Вітер західний, 9-14 м/с, часом поривчастий. Температура вночі становитиме від 1 морозу до 4 градусів тепла, а вдень – 1-6 тепла.

1 січня також варто очікувати дощ, ввечері подекуди з мокрим снігом, а на дорогах буде ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с, пориви вітру упродовж доби сягатимуть 15-20 м/с. Температура повітря упродовж доби коливатиметься в межах 1-6 тепла.

2, 3 та 4 січня у нічний час температура зберігатиметься від мінус 3 до плюс 2 градусів, а вдень – 0-6 тепла. Будуть також опади – від невеликих до помірних, переважно у вигляді дощу, місцями з мокрим снігом у гірських районах і то ближче до 4 січня.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!