Київ

На Солом’янці в Києві через російську ракетну атаку спалахнули 4 автобуси

813 0
Займання були ліквідовані.
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У Солом’янському районі Києва через падіння уламків ракети виникла пожежа. Про це повідомляє ДСНС Києва.

На місці падіння уламків спалахнули 4 автобуси та гараж загальною площею 200 кв. м. Також сталось руйнування розташованої поруч будівлі на площі 200 кв. м з окремими осередками загоряння загальною площею 20 кв. м. Займання були ліквідовані.

Загалом на місцях падіння уламків було залучено 13 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 70 осіб особового складу.

Нагадаємо, в ніч на 16 травня ворог здійснив комплексну атаку з різних напрямків одночасно, із застосуванням БпЛА, крилатих ракет та ракет балістичного типу. Вона була винятковою за своєю щільністю - максимальна кількість ракет за найкоротший проміжок часу.

З шести літаків МіГ-31К було випущено шість аеробалістичних ракет Х-47М2 «Кинджал», 9 крилатих ракет «Калібр» – з кораблів у Чорному морі та три ракети наземного базування (С-400, «Іскандер-М»). 

Усі 18 ракет знищені силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил ЗС України.

Внаслідок атаки, зафіксовано падіння уламків в Соломʼянському, Шевченківському, Святошинському, Оболонському та Дарницькому районах столиці. 

Найбільші пошкодження в Солом’янському районі - там було загоряння нежитлового приміщення та кількох одиниць автомобільної техніки. Пожежа ліквідована.

В решті районів пошкодження не суттєві - у більшості виявлено падіння уламків на припарковані автомобілі, прибудинкову територію чи лісопаркову зону. На разі інформації щодо потерпілих немає.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!