На стадіоні в парку культури у Львові облаштують укриття. Візуалізація

1609 0
Укриттям можуть користуватися відвідувачі парку.
візуалізація з виконкому лмр

візуалізація з виконкому лмр

На стадіоні «Юність» у парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького облаштують укриття. Відповідне рішення про «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 23.03.2018 № 315» прийняли сьогодні, 28 квітня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

Йдеться про реконструкцію будівель спортивного комплексу «Юність» на вул. Болгарській, 4 з влаштуванням споруди подвійного призначення – укриття. За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, у попередніх ескізах передбачили можливість зробити укриття під трибунами, аби можна було безпечно проводити змагання.

Також укриттям можуть скористатися відвідувачі парку.

Читайте також: Як ремонтують стадіон «Юність» у Львові. Фото 

Нагадаємо, що у 2020 році на стадіоні «Юність» розпочали реконструкцію другої частини трибун. У травні там стартували роботи із дослідження підпірної стінки між двома трибунами зі сторони, де ведуться роботи з облаштування гандбольного майданчику. Цю стіну власне будуть укріплювати.

Загалом реконструкція стадіону розпочалася у 2017 році. З цього часу тут облаштували праву трибуну і комплекс з роздягальнями. Над новими глядацькими трибунами спорудили прозорий навісний дах. Відповідно до плану, обидві трибуни мають бути накритими, але відрізнятися між собою. У 2017 році на реконструкцію трибуни та роздягальні виділили 15 млн гривень. У 2018 році місто профінансувало оновлення стадіону лише на 1 млн гривень. Проєкт реконструкції стадіону «Юність» розробили у 2016 році, згідно з яким загальна місткість трибуни мала становити 480 осіб, із них 360 – сидячих і 120 – стоячих місць. 

Ольга Коваль

Візуалізація з виконкому ЛМР

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!