На стадіоні «Юність» встановлюють крісла. Фото

2778 0
Раніше там відремонтували трибуни та оновили роздягальні
Фото: Facebook-сторінка Андрія Москаленка

Фото: Facebook-сторінка Андрія Москаленка

У львівському Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького на стадіоні «Юність» встановлюють крісла на трибунах. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Раніше там відремонтували трибуни та оновили роздягальні. Загалом реконструкцією трибун стадіону «Юність» займається КВПФ «Будекстра». Вартість ремонтних робіт складає 13,6 млн гривень.  Ремонтом гардеробних із душових займається ТОВ «Будмонтажресурс» із бюджетом у майже 6 млн грн. За планом роботи мають завершити у грудні 2017 року.

Нагадаємо, реконструкцію стадіону почали восени минулого року. Замовником виступив Парк культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. На стадіоні мають відновити трибуни, роздягальні, а також зробити накриття від дощу. Наступного року планують відновити ще одну трибуну, бігову доріжку та огорожу. За словами директора Парку культури Олександра Молодого, після реконструкції це буде регбійний стадіон за англійським зразком.

Фото: Facebook-сторінка Андрія Москаленка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!