На свята у Львові діятиме «Крамничка добра»

2165 0
У суботу, 13 грудня, під час офіційного відкриття Різдвяного ярмарку традиційно відкриється і «Крамничка добра» на площі Ринок в хатинці №5.
Фото: shop-of-goodness.com

Фото: shop-of-goodness.com

«Крамничка добра» – благодійна ініціатива молодіжних церковних спільнот, громадських організацій та дитячих гуртків. Виручені кошти за вироби ручної роботи скеровуються на підтримку соціальної діяльності молодіжним спільнотам та дитячим клубам, повідомили Tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

«Кожен охочий зможе придбати новорічні та різдвяні подарунки для своїх близьких людей, при цьому зробивши внесок у розвиток соціальної сфери міста – підтримати соціальну діяльність молодіжних спільнот та дитячих клубів», – каже заступник начальника управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради розповіла Уляна Стадник.

Окрім традиційного різдвяного краму тут можна придбати україномовні пазли «Різдво»; дитячі книжки з колядками; різдвяні бази для новорічних іграшок та шопки, які можна розфарбовувати спільно всією родиною та ін.

«Така кампанія дозволяє молодіжним організаціям самостійно заробити кошти для своєї діяльності і закупити найнеобхідніші матеріали для нових заходів та акцій. Більшість виробів виготовляють власноруч, з надзвичайною любов’ю та теплом», – зазначив координатор проекту «Крамниця добра» Тарас Косар.

Для популяризації крамнички та заклику гостей до придбання товарів ручної роботи організатори запланували проведення різноманітних майстер-класів для діток, спільну коляду та інші активності.

Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті крамнички.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!