На Сихові хочуть знести будівлі і звести багатоквартирний будинок

9732 0
Максимальна висота забудови може становити 16,5 м.
Google maps

Google maps

Виконавчий комітет Львівської міськради сьогодні, 17 березня, розгляне питання про затвердження містобудівних та обмежень на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом на вул. Меблярській, 19. 

Йдеться про будинок, який хочуть збудувати на місці існуючих споруд. Максимальна висота забудови може становити 16,5 метрів, а відсоток забудови – 60,8%. Звернення подав громадянин Володимир Зубчик. 

Зазначимо, що на виконкомі сьогодні також розглянуть питання про затвердження будівництва закладу громадського харчування на вул. Зеленій, 147. 

Читайте також: Біля «Арени Львів» хочуть збудувати новий житловий квартал. Що там буде 

Нагадаємо, що поблизу «Арени Львів» планують збудувати новий житловий комплекс з апарт-готелями та офісними приміщенням, а також дитячий садок і школу. Йдеться про ділянку в периферійній зоні Львова, неподалік іподрому та стадіону. Для цього ініціювали зміни до детального плану територій у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проєктованої вул. Вернадського.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!