Політична реклама

На Сихові може з’явитися приватний дитсадок на 360 місць

2837 0
На Сихові у Львові може з’явитися приватний дитсадок. ДНЗ, який будують на вул. Драгана-Скрипника, можуть передати інвестору, який добудує цей об'єкт. Частину безкоштовних місць в цьому дитсадку обіцяють передбачити для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей.

15 травня на сесії Львівської міської ради депутати затвердили інвестиційний проект та умови конкурсу з вибору інвесторів, які будуватимуть у Львові дитсадок на Сихові та музей «Територія терору», інформує кореспондент tvoemisto.tv.

Надалі у Львівській міській раді оголосять конкурс, за результатами якого оберуть інвесторів.

«Тобто передбачається залучення позабюджетних коштів, аби добудувати садок на Сихові. Там буде цілий комплекс – і початкова школа, і дитячий садок на 360 місць. Це – великий об’єкт, який потрібен громаді», – розповів начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міскьої ради Сергій Кіраль.

З його слів, за результатами конкурсу може бути прийнято рішення про надання інвестору права власності на цей дитсадок.

«Але буде додано соціальне зобов’язання – інвестор надасть місту певну кількість місць в дитсадку для потреб малозабезпечених та багатодітних сімей... Другий проект – це створеня музею «Територія терору», який має показати львів’янам і гостям міста негативні наслідки тоталітаризму», – сказав чиновник.

На ці проекти вже є потенційні інвестори, додав він.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!