На Сихові збудують новий ЖК на 80 квартир із підземною парковкою

2076 0
Кілька разів питання про нове будівництво на Морозній переносили, однак, за словами представника забудованика, попередні зауваження врахували.
Фото: abctv.kz

Фото: abctv.kz

На вулиці Морозна, що у Сихівському районі Львова, збудують житловий комплекс із приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. Відповідне рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Вест Бойз» погодили на засіданні виконавчого комітету ЛМР.

«Йдеться про житлову будівлю на 76 квартир, а в підземному паркінгу буде 77 місць. Також передбачені місця гостьового паркінгу поруч. Територія пролягає попри залізну дорогу, тому попередньо були зустрічі з мешканцями прилеглих територій і консолідовано прийняли рішення, що важливо, аби рух туди відбувався з південно-східного боку, забудовники це підвердили», – пояснив під час засідання головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Читайте також: На Сихові відкрили новий McDonald's

Додамо, що кілька разів питання про нове будівництво на Морозній переносили, однак, за словами представника забудованика, попередні зауваження врахували. Зокрема, надали гарантійний лист про облаштування за кошт забудовника проїзду вздовж колії, щоби уникнути конфлітку з мешканцями, а також збільшили кількість місць в підземному паркінгу.

Містобудівні умови та обмеження отримала компанія ТзОВ «Вест Бойз», що зареєстрована у 2020 році на вул. Малоголосківській та займається будівництвом. Кінцевою бенефіціарною власницею, згідно з даними Youcontrol, є Наталія Кухтій зі Стрия.

Нагадаємо, що замість ресторану поблизу сихівського мосту планують збудувати житлову багатоповерхівку. 
Ольга Коваль
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!