На Сихові з'являться нові пішохідні переходи. Де їх облаштують

1876 0
Облаштувати «зебри» планують до кінця листопада.
Фото умовне

Фото умовне

У Сихівському районі Львова облаштують ще шість пішохідних переходів. У Львівській міській раді повідомили, де саме намалюють нову розмітку.

«Зебри» зʼявляться за такими адресами:

  • на вул. Професора Буйка біля будинку №27;
  • на вул. Професора Буйка- Панаса Мирного;
  • на вул. Ярославенка, 43;
  • на перехресті вулиць Зубрівська-Манастирського.
  • 2 пішохідні переходи на просп. Червоної Калини, 118.

У міськраді кажуть, що відповідне рішення напередодні затвердила комісія з безпеки дорожнього руху.

«На вул. Професора Буйка пішохідні переходи відсутні. На вул. Ярославенка, 43 – аналогічна ситуація, до найближчого переходу досить далеко. Поблизу двох інших локацій розташовані навчальні заклади. І, щоб попередити водіїв про інтенсивний рух пішоходів, тут теж облаштують «зебри», – зазначили у Сихівській райадміністрації.

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток і брак водіїв. Інтерв’ю з керівником управління транспорту Львова

Наголошують, що усі переходи будуть інклюзивними. Окрім розмітки та знаків, тут буде пониження бордюрів та тактильна плитка.

Облаштувати пішохідні переходи планують до кінця листопада. Наразі чекають від поліції погодження відповідних схем організації дорожнього руху.

Нагадаємо, у Залізничному районі Львова на вулиці Бортнянського до 15 листопада повинні обмежити зупинку автомобілів. Тут діятиме заборона паркувань.

Тетяна Дзяма

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!