У Львові на території колишнього заводу «Кінескоп» планують добудувати багаторівневий паркінг

13768 0
Цей проєкт має вирішити питання паркування в цьому районі.
Візуалізація із засідання виконавчого комітету

Візуалізація із засідання виконавчого комітету

У Львові на вул. Героїв УПА, 73 планують будівництво офісної будівлі з багаторівневим паркінгом. Про це повідомив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев під час засідання виконавчого комітету ЛМР 12 січня.

«Цей проєкт має вирішити питання паркування в цьому районі, оскільки запропоновано фактично чотириповерховий паркінг, який вже на рівні будівництва», – зазначив Антон Коломєйцев.

Зараз вносяться технічні зміни в існуючі містобудівні умови та обмеження для того, щоб прибудувати додаткову частину, зокрема з паркінгом. 

Ділянка розташована у зоні Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення; частково зона ТР-2 – зона транспортної інфраструктури відповідно до детального плану території. 

Читайте також: Як зміниться територія заводу «Кінескоп». Візуалізація

Зазначимо, що приміщення розташовані у Франківському районі Львова, неподалік – Львівський обласний кардіологічний центр, сквер, що розташовано на перетині вулиць Кульпарківська та Героїв УПА, а також колишній завод «Кінескоп», який перебудовують під адміністративно-офісний центр. 

Нагадаємо, що офісне приміщення та прилеглі будівлі на території колишнього заводу «Кінескоп» реконструюють з добудовою поверхів. Цим об’єктом завершать лінію офісних центрів. Водночас до наявного приміщення планують добудувати два поверхи. Загалом їх вийде вісім. В офісі зможуть працювати до 150 людей. Натомість паркомісць у внутрішному дворі передбачили всього вісімнадцять.

Наталія Вареник

Візуалізація розробника

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!