На території колишнього заводу у Львові планують побудувати житловий комплекс. Візуалізація

10068 0
Замість приміщень Львівського інструментального заводу з’явиться багатоквартирний житловий комплекс.
Візуалізація avr development

Візуалізація avr development

У Львові на території Львівського інструментального заводу планують побудувати житловий комплекс на три тисячі мешканців з офісною будівлею висотою 18 поверхів.

Відповідні зміни до детального плану території вул. Замарстинівської, вул. Гетьмана Мазепи, вул. Інструментальної, вул. Уманської винесені на громадські обговорення.

Читайте також: У Львові відреставрують руїни Високого замку. Візуалізація

Детальним планом території (ДПТ) передбачається побудова на ділянці розміром 4,25 га багатоквартирного житлового комплексу з вбудованими комерційно-громадськими приміщеннями. Найвищий будинок у проекті – це офісна будівля висотою 18 поверхів або майже 60 метрів. Житлова забудова матиме в середньому 10 поверхів. Зараз на цій території розташовані виробничі об’єкти Львівського інструментального заводу, які не працюють, та підприємство з виробництва взуття.

Читайте також: Поблизу Львова побудують містечко для ІТ-фахівців. Візуалізація

Очікується, що після будівництва такого житлового комплексу у цьому районі зможе поселитись понад 3000 мешканців. Проектом ДПТ пропонується розмісити в житлових будинках два вбудовані дитячі садки, а також реконструювати найближчі ДНЗ. Крім цього передбачається розміщення в перших поверхах будівель амбулаторій сімейної медицини та дитячих центрів для тимчасового перебування дітей.

Читайте також: У Львові затвердили будівництво спорткомплексу на Сихові. Візуалізація

Для обслуговування потреб мешканців хочуть розмістити понад 700 паркомісць.

Також, в майбутньому передбачається продовження трамвайної колії за трьома варіантами:

  • трамвайна колія до перехрестя вулиць Замарстинівська – Гетьмана Мазепи;
  • трамвайна колія до перехрестя вулиць Лінкольна – Миколайчука;
  • трамвайна колія до перехрестя вулиць Миколайчука – Щурата.

 

 

Нагадаємо, поряд на території занедбаної учбово-спортивної бази на вул. Інструментальній, 49 з’явиться спорткомплекс «Спартак».

У межах спорткомплексу облаштують п’ятиповерховий готель, 50-метровий басейн із трибунами, ковзанку, офісні приміщення, центр розвитку дитини з функціями дитсадка, місця для торгівлі та зовнішній паркінг на 120 місць. Площа забудови становить 5,5 гектарів.

Назар Притула


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!