Біля Львівської психіатричної лікарні облаштують дитячу спортивну школу. Як вона виглядатиме

1277 0
Передбачається формування дитячої школи, специфікою якої є єдиноборства.
На фото - Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня на вулиці Кульпарківській у Львові / Фото умовне, WWW.PANORAMIO.COM

На фото - Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня на вулиці Кульпарківській у Львові / Фото умовне, WWW.PANORAMIO.COM

За зверненням «Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивно школи олімпійського резерву № 2 з дзюдо та боксу» адміністративну будівлю, що на вулиці Кульпарківська, 95, реконструюють під реабілітаційно-спортивний центр. За цією ж адресою розташована Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня. Відповідне рішення прийняли у п’ятницю, 21 липня, під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

«Є погодження Львівської обласної ради. Передбачається формування дитячої школи, специфікою якої є єдиноборства. Там є необхідна інфраструктура: душові та роздягальні», – зазначив головний архітектор Львова Антон Коломєйцев.

Це земельна ділянка площею 0,3434 га, призначення – зона Г-5 – лікувальні зони. Гранично допустима висотність будівлі – 18,50 м., максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 30 %.

Містобудівні умови та обмеження отримав комунальний заклад Львівської обласної ради «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 2 з дзюдо та боксу».

Зазначимо, що Tvoemisto.tv звернулося за коментарем до керівника дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 2 з дзюдо та боксу.

Читайте також: Секрети психіатричної лікарні на Кульпарківській

Нагадаємо, що за 1 170 782 гривень у Львові хочуть провести поточний ремонт приміщень психіатричної лікарні, що на вулиці Кульпарківській, 95. Відповідний тендер опублікувало Комунальне некомерційне підприємство Львівської облради «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня».

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!