Київ

На трасі Київ-Чернігів відкрили проїзд відбудованим мостом

1043 0
Відкриття всіх чотирьох смуг дозволить розвантажити транспортні потоки навколо Чернігова.
Фото: Укравтодор

Фото: Укравтодор

Міст на дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, який був зруйнований у лютому-березні 2022, повністю відновили. Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України.
 

У міністерстві зазначили, що відкриття всіх чотирьох смуг дозволить розвантажити транспортні потоки навколо Чернігова.

Відбудова мосту була проведена в стислі терміни. Капітальний ремонт розпочався наприкінці минулого року. Було демонтовано пошкоджені конструкції, встановлено нові опори, укладено асфальтобетонне покриття та відремонтовано підходи до мосту.

Міст на дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі був зруйнований у лютому-березні 2022 року, коли Чернігівська область була в епіцентрі бойових дій. Після деокупації Чернігівської області команда Мінвідновлення змогла відновити рух по одній стороні мосту.

«Тепер для руху транспорту вільні чотири смуги руху, що суттєво підвищує безпеку дорожнього руху. Ділянка дороги приймає на себе значний потік легкового та вантажного транспорту, який їде в сторону Чернігова та громад області», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у травні відкрили сполучення новим мостом між Києвом та Іванківською громадою через річку Таль: його підірвали російські окупаційні війська, тікаючи з Київщини.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.
 
ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!