Київ

На трьох столичних вулицях облаштували нове асфальтове покриття

835 0
За вихідні у Києві в рамках капітальних ремонтів завершили укладання асфальту на трьох вулицях.
Фото: «Київавтодор»

Фото: «Київавтодор»

Протягом вихідних на всіх вулицях, де триває капітальний ремонт і реконструкція, відбувались активні дорожні роботи, повідомили в «Київавтодор».

Зокрема влаштували верхній шар покриття на частині вул. Гетьмана Павла Скоропадського (колишня вул. Льва Толстого). Новий асфальтобетон з’явився на ділянці від вул. Жилянської до вул. Митрополита Василя Липківського.

Також нове покриття облаштували на вул. Бориса Лятошинського. Роботи на цій вулиці виконують у рамках капітального ремонту Кільцевої дороги (автошлях Т-10-27) на ділянці від пл. Одеської до вул. Територіальної Оборони.

Читайте також: на вулиці Грушевського оновили бруківку

Ремонт нижнього шару покриття на вихідних виконали і на проспекті Повітрофлотському. Зараз роботи тривають на ділянці від вул. Сім’ї Іздиковських до вул. Смілянської.

Окрім того, продовжується капітальний ремонт просп. Володимира Івасюка, вул. Татарської та вул. Юрія Шумського, а реконструкція – на вул. Ентузіастів і вул. Трускавецькій.

Як ми повідомляли раніше, у рамках Великої Кільцевої дороги стартувало будівництво від вулиці Богатирської до Оболонського проспекту.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!