На Tvoemisto.tv стартувала онлайн-трансляція дискусії на тему безпеки міста

1172 0
Чи стало львів'янам безпечніше після реформи правоохоронних органів? Які виклики стоять перед поліцією зараз? Про це говоритимуть сьогодні, 10 червня, під час зустрічі, організованою дискусійною платформою «Твоє місто Львів».
фото: korupciya.com

фото: korupciya.com

Головні питання дискусії – чи вплинула нова поліція на зменшення хуліганства, крадіжок в місті, тощо; чи налагодилася комунікація між поліцією та міліцією; чи стане  Львів ще безпечнішим містом (збільшення камер спостереження, патрулювання, тощо).

Основне завдання дискусії – спільний пошук у форматі дискусійної зустрічі конкретних рішень для вирішення існуючих проблем з питань безпеки в місті.

Серед учасників дискусії будуть представники національної поліції, патрульної поліції, муніципальної дружини, громадські активісти, депутати ЛМР. 

Коли?

10 червня, 12:00

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  10 червня  на сайті: tvoemisto.tv/on-line. Початок – об 12:00.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням:http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка

Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!