Київ

На ВДНГ у Києві відремонтують внутрішні дороги за 1,1 млн гривень

589 0
Ремонтні роботи хочуть завершити до 31 жовтня.
Фото: Климентій Семенюк

Фото: Климентій Семенюк

Національний комплекс «Експоцентр України» планує до кінця жовтня відремонтувати 100 м2 внутрішніх доріг. Переможцем аукціону стала компанія «БК» Мега Стайл», яка отримає за ремонт 1,1 млн гривень. Про це йдеться в оголошенні в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Відповідно до договору, вартість якого склала 1 млн 112 тис. 970 гривень, передбачається зняти старе асфальтне покриття та покласти нове. Загалом планується замінити 100 м2 дороги. Роботи хочуть завершити до 31 жовтня.

Як неодноразово заявляли у керівництві Експоцентру, саме влаштування асфальтного покриття, бордюрів, газонів та зелених насаджень є в пріоритеті.

Водночас декілька аварійних басейнів, на реконструкцію яких роками не могли знайти кошти, теж почали приводити до ладу. Так, на ВДНГ запустили два фонтани та відкрили збір на відновлення центрального аварійного басейну за 3 млн грн.

Додамо, на Липовій Алеї Виставкового центру та в Урбан-парку відновили освітлення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


ТЕГИ: київ, вднг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!