Київ

На ВДНГ в Києві відновили роботу два фонтани, які не працювали кілька років

836 0
Фонтани не працювали 8 років
Фото: Скриншот

Фото: Скриншот

В Києві на ВДНГ запустили ще один фонтан. Він не працював кілька років. Про це повідомив генеральний директор ВДНГ Євген Мушкін.

«Наші круті техніки його відремонтувати й запустили. Красивий фонтан ВДНГ за павільйоном 9 (біля кита) знову діє!», — зазначив він.

Цей фонтан тепер працюватиме разом із центральним фонтаном і тим, що за павільйоном №9, який відновив роботу кілька днів тому, щовихідних з 11 до 20:00.

Нагадаємо, протягом червня, липня та серпня на ВДНГ працюватимуть понад 20 локацій для відпочинку.

Раніше ми писали, що в Урбан-парку на ВДНГ з'явилися душові кабіни. Відтепер після занять спортом або в спекотний день можна прийняти душ та освіжитися.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



ТЕГИ: київ, вднг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!