Київ

На ВДНГ відкрили літній сезон. Які локації працюватимуть

981 0
Цьогоріч для відвідувачів працюватимуть понад 20 локацій.

На ВДНГ відкривають літній сезон. У 2023 році протягом червня, липня та серпня працюватимуть понад 20 локацій, які підійдуть для ідеального відпочинку та перезавантаження під спів українських гуртів та цвірінькання пташок.

На ВДНГ працюватимуть:

 – басейн «Пірс 39»;

 – велопрокат;

 – Animal Park;

 – мотузковий парк Sky Park;

 – спортивні арени Kids City;

 – тропічна ферма «Планета метеликів»;

 – урбан-парк;

 – Сад Гамаків;

 – Поляна ВДНГ;

 – оранжерея;

 – Kitchen&Garden;

 – BBQ-зони;

 – дитячий смартмайданчик «Лемурашник»;

 – простір сімейного відпочинку Kacheli;

 – пейнтбол Ganz;

 – трек керованих автомоделей Eco Track;

 – інтерактивний простір «Музей Науки»;

 – музейний простір «Нескорена нація».

Також на території ВДНГ проводитимуть благодійні заходи на користь ЗСУ та івенти для дітей-переселенців. Наприклад, 1 червня, на Міжнародний день захисту дітей у парку на ВДНГ відбудеться "Поруч-фест" для малечі, яка приїхала із зони бойових дій чи окупованих територій.

Також в Саду бажань облаштують артпростір "Uyava", де відбуватимуться освітні й культурні заходи. На День Києва, 27 та 28 травня, тут виступатимуть гурт Tonka та Cape Cod, а також сети київських електронних музикантів.

Раніше ми писали, що в Урбан-парку на ВДНГ з'явилися душові кабіни. Відтепер після занять спортом або в спекотний день можна прийняти душ та освіжитися.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

ТЕГИ: київ, вднг

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!