Київ

У столичному Урбан-парку на ВДНГ побудували сучасні душові кабіни

1019 0
У найбільшому урбан-парк в Україні відкрили сучасні кабінки для спортсменів.
ФОТО: Євгеній Мушкін / Facebook

ФОТО: Євгеній Мушкін / Facebook

У київському урбан-парку на ВДНГ, що є найбільшим подібним парком в Україні, відкрили душові кабіни. Про це розповів гендиректор «Експоцентру» Євген Мушкін.
 
«Ми запустили душові кабіни в Урбан-парку ВДНГ. Питання актуальне особливо для тих, хто займається спортом. І особливо, коли спекотно. Також може бути цікаво всім, хто займається бігом на ВДНГ. Фінішувати можна в Урбан-парку, і одразу прийняти душ», – йдеться у дописі гендиректора ВДНГ.
 
 
 
Він також додав, що душові кабіни обладнані усім необхідним, включаючи фен, дзеркало, мило та чистими персональними рушниками.
 
Нагадаємо, центральний басейн ВДНГ вирішили поки не ремонтувати. Додамо, цього місяця в Експоцентрі відкриють нову локацію.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!