На Великдень у Львові прогнозують дощ, град і поривчастий вітер

1351 0
У найближчі дні погода у Львові буде дощовою, втім доволі теплою.
Photo by Sebastian Staines on Unsplash

Photo by Sebastian Staines on Unsplash

На Великдень у Львові та області синоптики прогнозують дощову, але доволі теплу погоду. Про це на своїй сторінці у Фейсбук інформує Львівський гідрометцентр.

Завтра, у суботу, 1 травня, температура повітря вночі становитиме 2-7 градусів тепла, вдень повітря прогріється до 15-20 градусів. Вітер змінний, 5-10 м/с. Хмарно. Дощитиме, подекуди можливі грози. Вночі та вранці прогнозують туман.

На Великдень, 2 травня синоптики прогнозують хмарну й дощану погоду.

«Хмарно з проясненнями. Короткочасні дощі, вдень місцями значні. Грози, вдень місцями град. Вдень пориви вітру становитимуть 15 – 20 метрів за секунду. Температура вночі 7 – 12 градусів тепла, вдень буде 17 – 22 градуси», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Львів’ян кличуть на виставку «Наспіви про Великодень», де представлять ікону XVII століття

Нагадаємо, що цьогоріч масових заходів на свята у Львові не буде. Також не буде майстер-класів і гаївок у Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького. Однак Шевченківський гай на Великдень буде відкритий. Мешканців закликають дотримуватися карантинних норм задля власної безпеки та безпеки інших людей. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!