На війні з окупантами загинув 20-річний захисник із Львівщини

5164 0
Герой із жовтня 2020 року служив у лавах Збройних Сил України стрільцем-снайпером.
Фото: Сокільницька територіальна громада

Фото: Сокільницька територіальна громада

На війні з російськими окупантами загинув 20-річний захисник України із села Вербляни Роман Кшивецький. Про це повідомили у Буській міській територіальній громаді Львівської області. 

Герой із жовтня 2020 року служив у лавах Збройних Сил України стрільцем-снайпером, боронив до останнього подиху країну від російської навали та загинув 9 січня 2023 року поблизу міста Дружківки Донецької області від осколкових поранень, несумісних з життям.

Читайте також: На Сході загинув 29-річний військовий із Львівщини

«Роман залишився вірним Присязі та з честю виконав свій обов'язок з захисту Батьківщини. На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить розділяємо горе з родиною загиблого та схиляємо голови в глибокій скорботі. Вічна пам’ять та слава Герою!», – йдеться у повідомленні громади.

Про дату, місце та час похорону повідомлять додатково.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Ольга Коваль

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!