На війні з росією загинув боєць 24-ої бригади Віталій Ішматов

34177 0
Без батька залишились двоє діток.
Фото: Facebook/ Новояворівськ Європейська Солідарність

Фото: Facebook/ Новояворівськ Європейська Солідарність

На війні з російськими окупантами загинув 38-річний мешканець міста Новояворівськ, солдат 24-ої ОМБр імені короля Данила Віталій Ішматов. Про це повідомили на сторінці «Новояворівськ Європейська Солідарність».

Віталій був випускником Новояворівської ЗОШ І-ІІІ ст.№2. Після закінчення школи вступив до Художнього професійно-технічного училища ім.Й.П.Станька (смт.Івано-Франкове), де здобув професію столяра. Усе своє життя працював працював за фахом.

Читайте також: У бою з окупантами на Сході загинув воїн з Львівщини Віталій Шубеляк

З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну боєць у складі 24 окремої механізованої бригади пішов захищати територіальну цілісність нашої держави. Загинув під час артилерійського обстрілу на Донеччині.

У Героя залишилися батьки, брат, дружина та двоє діток – донька та маленький син.

Про прощання із захисником повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!