На війні з Росією загинув львівський оператор та ветеран АТО Юрій Олійник

5312 0
Він воював на Донбасі і з першого дня вторгнення Росії знову пішов на фронт.
Фото зі сторінки Ігоря Шолтиса

Фото зі сторінки Ігоря Шолтиса

У російсько-українській війні на фронті загинув оператор 24-го каналу, ветеран АТО і захисник України Юрій Олійник.Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Шолтис.

Юрій Олійник воював на Донбасі і з першого дня вторгнення Росії знову пішов на фронт. Загинув захисник 23 березня на Луганщині.

Читайте також: У бою за Україну загинув львівський журналіст та військовий Віктор Дудар

«Юра Олійник – наш герой, оператор 24 каналу, захисник України загинув сьогодні. Я працював з Юрою декілька років. Ми знімали перші випуски "П'ємонту", потім "ЧБ". У грудні я витягнув його ім'я в офісі як таємний Миколай. Він хотів книжку з історії України. Миколай приніс біографію Мазепи. Юра воював за Україну ще на Донбасі у 2014 році. Цього разу він приєднався до ЗСУ з першого дня після вторгнення рашистів. Юрку, я тебе дуже любив. Ми обов'язково переможемо», – повідомив журналіст Zaxid.net Андрій Дрозда.

Тvoemisto.tv висловлює щирі співчуття родичам, друзям та колегам Юрія.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!