На війні з росією загинув технічний директор «Львівського холодокомбінату» Василь Єстеферов

6753 0
Полеглий захисник служив у 63-тій окремій механізованій бригаді.
Фото: Оксана Єстеферова

Фото: Оксана Єстеферова

Під час виконання бойового завдання на війні з російськими окупантами загинув технічний директор ПрАТ «Львівський холодокомбінат» Василь Єстеферов. Про це повідомив у Фейсбуку Юрій Копитко. 

«Це велика втрата для цілого колективу. Ми завжди будемо пам’ятати Василя Миколайовича молодим, веселим та великодушним. Він був цінним працівником, професіоналом, який вкладав багато сил та енергії у розвиток ЛІМО, вмів чудово організувати навколо себе підлеглих. Нам буде його дуже не вистачати», – йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Захищаючи Україну, загинув мешканець Львівщини Тарас Дунас

Полеглий військовий брав участь у боях за Благодатне, що на Миколаївщині. Служив у 63-тій окремій механізованій бригаді, був десантником. 

Нагадаємо, Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!