На війні загинув фанат львівських «Карпат» Тарас Чучман

2596 0
Захисник загинув під час виконання бойового завдання під Мар'їнкою.
Фото: Карпати

Фото: Карпати

На війні з окупантами загинув багаторічний фанат «Карпат» львів'янин Тарас Чучман. Він поліг під час виконання бойового завдання під Мар'їнкою. Про це повідомили в телеграм-каналі «Карпат».

«Трагічні новини з фронту. Виконуючи завдання під Мар'їнкою загинув представник нашої трибуни Тарас Чучман. Щирі співчуття родині та близьким. Вічна слава Герою!», – йдеться у повідомленні.

З початком повномасштабного вторгнення Тарас Чучман став до лав Національної гвардії та воював на Донеччині. Він був батьком трьох дітей, робив футбольні відео, фотографії та колажі.

«Він ходив на всі наші вечірки, казав: «Дякую що мене старого кличете»… Та тут запалу на здесяток відірваних підлітків, хоч позичай!!! А на наших промороликах Ти завжди зʼїдав камеру))) Годі писати… Кожне речення це надзусилля.. Повірте на слово, не людина – а вогнисько», – згадує у Facebook Зоряна Владика.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!