На війні з окупантами загинув працівник «Львівобленерго»

1988 0
Василь Дмитрук загинув 21 лютого у с. Орлове Донецької області.
фото умовне

фото умовне

На фронті загинув Дмитрук Василь Михайлович, електромонтер з обслуговування електроустаткування ДП «Львівенергорембуд». Про це повідомили у «Львівобленерго».

Народився Василь Дмитрук 20 серпня 1983 року в м. Бердичів Житомирської області. У 2005 році закінчив Київський електромеханічний технікум залізничного транспорту за спеціальністю: технік-електромеханік. З 3 червня 2019 року працював електрослюсарем з ремонту устаткування РП у службі підстанцій 35 кВ і вище стрийська дільниця підстанцій ПрАТ «Львівобленерго».

З квітня 2020 року Василь Дмитрук працював електромонтером з обслуговування електроустаткування ДП «Львівенергорембуд». З 1 березня 2022 року був мобілізований до лав ЗСУ. Служив у 3-ій ОШБ ЗСУ. Загинув 21 лютого  у с. Орлове Донецької області. У Василя Дмитрука залишилась дружина та син.

Читайте також: На війні з окупантами загинув працівник «Львівобленерго»

Нагадаємо, що  Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!