Київ

На восьми перехрестях Києва облаштували кільцеві розв’язки

710 0
Вони впорядкують рух на складних перехрестях та підвищать безпеку транспортного руху.
Фото: КК «Київавтодор»

Фото: КК «Київавтодор»

Дорожники облаштовували кільцеві розв’язки для підвищення безпеки руху. Уже на 8-ми перехрестях уже з’явились «дорожні клумби». Про це повідомили у КК «Київавтодор»

Повідомляється, що вже 4 клумби уже з розміткою, ще на 4-х – виконано основні роботи й лишилось нанести розмітку.

Зокрема, на перетині вулиць Володимира Жаботинського, Януша Корчака та Голди Меїр, на перехресті вулиці Кіото з виїздом на шляхопровід через Броварський проспект, пров. Новопечерський. 

У процесі роботи ще на 7 об’єктах: перехресті вул. Бориса Гмирі та вул. Михайла Гришка, перехресті вул. Івана Микитенка та вул. Ірини Бекешкіної, перехресті вул. Марка Вовчка та вул. Вербової, перехресті вул. Світлицького та пров. Межового, ріг вул. Уманської та вул. Генерала Генадія Воробйова. 

Загалом цього року дорожники планують облаштувати близько 40 кільцевих розв’язок у всіх районах столиці. Завдяки таким розв’язкам впорядковується рух на складних перехрестях й підвищується безпека транспортного руху.

Нагадамо, на площі Сантьяго-де-Чилі у Києві через капітальний ремонт ускладнений рух.

Фото: КК «Київавтодор»

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!