На вулиці Бойківській планують збудувати 4-поверховий будинок із паркінгом

2730 0
У 4-поверховому будинку облаштують 21 квартиру.
Умовне фото

Умовне фото

У Львові на вул. Бойківській планують знести наявну там будівлю та спорудити 4-поверховий будинок з вбудованим паркінгом. Відповідні містобудівні умови та обмеження затвердив виконком ЛМР на засіданні 23 січня.

Йдеться про земельну ділянку загальною площею близько 0,15 га на вул. Бойківській, 28/28а. За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, забудовник планує звести 4-поверховий будинок із загальною кількістю квартир – 21, а також з підземним паркінгом на 20-22 місця. Гранична висота будинку не повинна перевищувати 18 м.

Читайте також: Може стати новим центром Львова. Як розвивається Підзамче

Містобудівні умови та обмеження отримала компанія ТОВ «Резерв Плюс». За даними YouControl, вона належить до групи компаній «Інтергал-буд», а також є замовником будівництва ЖК Mill Town на вулиці Лемківській у Львові.

Нагадаємо, у Львові планують збудувати заклад громадського харчування із коворкінгом на вулиці Стрийській. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!