На вулиці Шевченка встановили вуличні меблі

1531 0
Наразі планують завершити роботи з озеленення – висадити дерева та кущі.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

На вул. Шевченка, 30 встановили вуличні меблі – 10 крісел, 7 велостійок та 5 смітників, а восени ще планують висадити дерева і кущі. 

Джерело: Львівська міська рада

«Дивовижна трансформація локації на вул. Шевченка, 30. Ще не так давно тут був широчезний хідник зі старої плитки, а тепер – чудовий громадський простір, що став окрасою реконструйованої вул. Шевченка. Також у межах реконструкції вул. Шевченка на цій локації було замінено покриття, облаштовано клумби і посіяно газони, змонтовано опори освітлення та встановлено питний фонтанчик», – розповіли у ЛКП.

Наразі планують завершити роботи з озеленення – висадити дерева та кущі.

Нагадаємо, у парках Львова продовжують облаштовувати вуличні меблі, закуплені минулого року. Окрім стільців, лавок та лежаків у зелених зонах міста з’являться також столи. 

 

Фото: ЛМР

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!