У парках Львова продовжують встановлювати меблі. Що вже з'явилося

3634 0
Окрім стільців, лавок та лежаків у зелених зонах міста з’являться також столи.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У парках Львова продовжують облаштовувати вуличні меблі, закуплені минулого року. Окрім стільців, лавок та лежаків у зелених зонах міста з’являться також столи. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Монтаж паркових меблів, закуплених наприкінці минулого року, уже на завершальному етапі.

Читайте також: «Парк не має стати заднім двором». Що буде з Погулянкою та як її варто змінити

«Ми вперше встановлюємо столи у кількох парках Львова (Парк 700-річчя, Замарстинівський, Горіховий гай і Знесіння) – для настільних ігор, перекусу з дітками тощо. І знаєте, дуже приємно бачити, що їх вже використовують мешканці за призначенням», – каже Оксана Луцко, заступниця керівниці управління екології та природних ресурсів Львівської міськради.

Нагадаємо, у липні у парках міста розпочали встановлювати вуличні меблі, закуплені минулого року. Йдеться про 115 лавок, 84 стільці, 10 столів та 26 лежаків. Їх облаштовують у найбільш затребуваних місцях у парках та зелених зонах Львова.

 

Зазначимо, що на найбільший парк Львова «Знесіння» очікують зміни. Приватний благодійник зголосився допомогти його покращити. Зокрема, тут планують здійснити поточний благоустрій від церкви Вознесіння Господнього до озера, облагородити саме озеро, влаштувати острівці відпочинку, зробити доріжки, дитячий майданчик. >;Tvoemisto.tv розповідає історію парку, хто і що саме там планує змінити, що про це думає дирекція парку й активні мешканці, а також нагадує про судові справи, одна з яких тягнеться з 2018 року. 

Фото: ЛМР

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!