У Львові реконструюють старе тролейбусне депо

1320 0
Тролейбусне депо «Львівелектротрансу» зараз у занедбаному стані.
Фото: Ганна Аргірова

Фото: Ганна Аргірова

У Львові, на вул. Тролейбусній, 1, відреконструюють старе тролейбусне депо «Львівелектротрансу». Відповідне рішення прийняв сьогодні, 21 червня, виконавчий комітет Львівської міськради.

На території тролейбусного депо збираються відремонтувати більшість приміщень та комунікації депо. Диспетчерський пункт, навчально-курсовий комбінат та частину кімнат в адміністративній будівлі ЛКП «Львівелектротранс» відремонтувало раніше.

Читайте також: На вулиці Львова виїхав тролейбус з автономним ходом. Відео

Тролейбусне депо у Львові на вул. Тролейбусній, 1 відкрили у 1964 році, а саму вулицю назвали на честь нового виду електротранспорту. На території площею 6 га зберігали тролейбуси, а також проводили їхнє технічне обслуговування, ремонтували. Для цих потреб тут спорудили цех профілакторію, складські й адміністративні корпуси.

Нагадаємо, що у травні 2018 року ЛКП «Львівелектротранс» підписав угоду з Європейським банком реконструкції і розвитку, згідно з якою у тролейбусному депо на ділянці площею понад 6 га планують провести реконструкцію складських та адміністративних будівель, а також будівлі профілакторію. На реконструкцію цього об’єкту місто взяло кредит на 17 мільйонів євро від Європейського банку реконструкції і розвитку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!