На вулиці Замарстинівській у Львові реорганізують рух біля ТЦ «Спартак»

12440 0
Зараз на виїзді з ТЦ дозволено повороти направо і наліво, згідно з погодженою схемою.
фото: google maps

фото: google maps

У Львові планують реорганізувати рух на вулиці Замарстинівській біля спортивно-торгово-розважального центру «Спартак». Відповідне рішення за пропозицією управління патрульної поліції погодили на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

«Питання попередньо припрацьовували з Шевченківською районною адміністрацією. Зараз на виїзді з ТРЦ дозволено повороти направо і наліво, згідно з погодженою схемою. У той же час розмітка на вул. Замарстинівській – подвійна суцільна і, повертаючи наліво, ви, фактично, порушуєте вимоги розмітки», – пояснює начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності ЛМР Павло Сирватка.

Читайте також: У Львові планують реорганізувати рух на найбільш проблемних перехрестях. Перелік

Так, управління патрульної поліцію запропонувало два варіанти. Перший – заборонити поворот наліво в бік центру і всіх,хто виїжджає, скеровувати на перехрестя вулиць Замарстинівської – Варшавської для розвороту. А другий – внести зміни в розмітку і дозволити рух наліво в сторону центру з ТРЦ. Так, внести зміни в розмітку, за його словами, буде логічніше для користувачів, окрім цього, це – менші затрати.

Скріншот з презентації КБДР

«Розмітку можемо з одного боку зробити штрихпунктирною, щоби можна було повертати, коштів для цього великих не потрібно. Під час поновлення розмітки це зроблять», – запевнили у Шевченківській районній адміністрації.

Додамо, що роботи мають завершити до 6 травня.

Нагадаємо, що у Львові також планують змінити організацію дорожнього руху на перехресті вулиць Варшавської – Тунельної. 

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!