На вихідні у Львові відбудуться Сніданки довіри. Перелік локацій

2888 0
Львів’ян закликають приносити домашню їжу на Сніданок довіри.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Учора, 19 жовтня, у Львові стартувало Бієнале довіри, у межах якого впродовж вихідних відбуватимуться Сніданки довіри. Прийти на такий сніданок кличуть цілими родинами, навіть із домашніми улюбленцями. Ініціатори сніданків пригощатимуть їхніх відвідувачів, проте з собою можна взяти домашню їжу.

Свято вулиці Староєврейської

Перший сніданок відбудеться у сьогодні, 20 жовтня, о 12:00 на вулиці Староєврейській. Його ініціаторами стали ресторатори, які тут працюють, розповіла у коментарі Tvoemisto.tv маркетологиня Vintage Boutique Hotel Романна Пастирська.

«Кожен заклад Староєврейської пропонуватиме свої страви й напої, гратиме діджей та лунатиме вініл. Наша мета – запросити львів’ян та гостей міста до одного великого столу, який простягатиметься по всій Староєврейській, задля спілкування, об’єднання, затишного проведення вихідного, виникнення довіри й дружби між незнайомцями. Можна і треба приходити з друзями, сім’ями, домашніми улюбленцями», – розповідає Романна Пастирська.

На сніданку пропонуватимуть круасани, американські бургери, вафлі, м’ясні страви та багато інших страв від 13 закладів. Ціни будуть такими ж, як і в щоденному меню закладів. Проте, кажуть організатори, містяни можуть приходити зі своєю їжею та долучатись до сніданку.

«Буде також багато вина, адже у нас доволі "винна" вулиця, і глінтвейну, щоб не дати гостям замерзнути. Заклади пропонуватимуть максимально домашню, комфортну їжу», – додає Романна Пастирська.

Читайте також: З’їли і не заплатили. Як минув День довіри у ресторанах Львова. Фоторепортаж

Пізній сніданок у LEM Station

Наступний спільний сніданок відбудеться у неділю, 21 жовтня, о 12-й в LEM Station, у трамвайному депо на вул. Вітовського.

«Все незмінно просто: приходимо, ділимось своїми сніданками, проводимо цей ранок з родинами і друзями. Ну і будуємо довіру між людьми, виходячи з-за своїх столів і зі своїх квартир», – кажуть організатори.

Учасників запрошують обмінюватися цікавими ідеями, проектами і домашніми рецептами з тими, хто живе поруч, і хоче зробити щось добре.

Нагадаємо, вперше у Львові сніданок довіри відбувся у серпні на вулиці Вірменській. Тоді за спільним столом, що простягнувся через всю вулицю, зібрались сотні містян.

Бієнале довіри триватиме у Львові протягом до 21 жовтня. У програмі – багато дискусій та заходів у різних локаціях міста. Із повною програмою заходів Бієнале довіри можна ознайомитись тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!