На вихідних понад тисяча поліцейських Львівщини патрулюватимуть громадські місця

1916 0
Львів'ян просять дотримуватись карантинних обмежень.
Фото: Поліція Львівщини

Фото: Поліція Львівщини

За порядком на території Львова та області упродовж трьох вихідних щодня стежитимуть близько 1200 правоохоронців. Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

Читайте також: Перукарні та салони краси у Львові поки що не відкриватимуть. Як у місті послаблюватимуть карантин

«Попереду три вихідних - поліцейські  продовжують роботу в посиленому режимі. На території Львова та області публічний порядок щодня забезпечуватимуть близько 1200 правоохоронців. Вони будуть патрулювати громадські місця, парки, сквери, дитячі і спортивні майданчики, а також нести службу на контрольно-пропускних пунктах на автодорогах. Також нагадую усім про необхідність дотримуватись карантинних обмежень», - повідомив начальник ГУ Нацполіції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський. 

Читайте також: Під час карантину третина львів'ян не працює. Дослідження

Зазначимо, що у Львові з 11 травня частково послаблять карантин, а от рішення щодо роботи перукарень, салонів краси та можливості продажу одягу та взуття прийматимуть 12 травня. 

Нагадаємо, на Львівщині за минулу добу виявили 65 нових хворих Covid-19. Натомість епідеміологи це пояснюють тим, що лабораторії навчилися краще визначати групи ризику й проводити більше тестів. Насправді ж, хворих є значно більше, ніж офіційно підтверджених. Пік захворюваності на Львівщині очікують наприкінці травня або на початку червня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!