Під час виконання бойового завдання загинув Герой зі Львівщини

6955 0
Чоловіку було лише 33 роки.
фото умовне

фото умовне

Під час виконання бойового завдання поблизу Мар’їнки, що на Донеччині, загинув 33-річний житель Стрийської громади Олег Попович. Про це повідомила Стрийська міська рада. 

Олег Попович народився у селі Пукеничі 27 грудня 1989 року, навчався у Лисятицькій школі, згодом у Дрогобицькому технікумі нафти і гази. Працював ізолювальником у «Укргазпромбуд». В липні цього року мобілізований до лав ЗСУ. Загинув, виконуючи бойове завдання, поблизу Мар’їнки на Донеччині.

У Героя залишились мати та брат, який також служить в ЗСУ.

Читайте також: Під час евакувації побратимів загинув 23-річний Герой зі Львівщини

Зустрічатимуть Героя у понеділок, 30 жовтня, о 13:00 в с. П’ятничани. Після чого кортеж попрямує через Лисятичі до Пукенич. Парастас о 19:00 у батьківському домі, а похорон у вівторок, 31 жовтня, о 12:00 у Церкві Св.Пророка Іллі в с.Пукеничі.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!