На вивезенні сміття Львів втратив понад 6 млн. Перевізник втік закордон

4070 0
У розкраданні коштів за вивезення сміття підозрюють фіктивного власника компанії з Дніпра.
фото ілюстративне: соцмережі

фото ілюстративне: соцмережі

На малозабезпеченого жителя Дніпра зареєстрували компанію, на рахунки якої надходили кошти нібито за вивезення відходів зі Львова, повідомив на прес-конференції прокурор Львівської області Юрій Квятківський. Насправді підприємство було фіктивним і вивезенням відходів зі Львова не займалася, відтак правоохоронці вважають, що таким чином з міського бюджету Львова розікрали 6,5 млн грн.

Читайте такожФранцузи допоможуть вирішити проблему львівського сміття

У цьому провадженні силовики провели обшуки в одній з львівських компаній, що займається вивозом сміття. Як зазначив Ю.Квятківський, після вилучення з офісу компанії документів її керівник виїхав за кордон.

Читайте також:Через сміття у Львові може спалахнути кишкова інфекція 

Водночас у державному судовому реєстрі оприлюднено рішення Галицького районного суду, згідно з яким жителеві Дніпра, який за гроші погодився стати керівником фіктивної компанії, оголосили підозру 2 червня та у якості запобіжного заходу обрали особисте зобов’язання. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!