На якому етапі капітальний ремонт дороги загального користування на Львівщині

6756 0
Наразі завершується ремонт чотирьох мостів.
Фото: лода

Фото: лода

На Львівщині триває капітальний ремонт дороги О141901 Турка-Лопушанка на ділянці км 4+100 – км 11+000 у Самбірському районі. Дорога є важливим під'їзним шляхом до перспективного пункту пропуску «Лопушанка – Міхновець». Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства Львівської ОВА.

Наразі завершується ремонт чотирьох мостів, де виконано комплекс робіт, включаючи влаштування накладних та перехідних плит, заходи з водовідведення, облаштування тротуарів, бар’єрного та перильного огородження. На проїзній частині доріг влаштовано двошарове асфальтобетонне покриття.

«Також на двох мостах ведуться роботи з влаштування металевої гофрованої конструкції. Всі роботи з ремонту цих шести мостів плануємо завершити до листопада 2024 року», – зазначив директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОВА Орест Шуліковський.

Читайте також: Громада на Львівщині хоче відремонтувати доріг майже на 25 млн грн

Нагадаємо, ремонт автомобільної дороги О141901 Турка – Лопушанка на ділянці км 4+100 – км 11+000 розпочався у 2021 році. Тоді було проведено ремонт проїзної частини протяжністю 6,1 км між м.Турка та с.Вовче. У 2024 році роботи фінансуються за рахунок перехідного залишку Державного дорожнього фонду. Це субвенція спеціального фонду державного бюджету, яка може бути використана лише на ремонт доріг місцевого значення.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!