Громада на Львівщині хоче відремонтувати доріг майже на 25 млн грн

3373 0
Тендери оголошувала Солонківська сільська рада.
Фото умовне/Прямий

Фото умовне/Прямий

Солонківська сільська рада за останні 3 тижні (25 вересня – 11 жовтня) оголосила сім тендерів на ремонт різних ділянок доріг, загальна вартість яких складає 24 млн 513 тисяч грн.

Джерело: Prozorro

Оголошені Солонківською сільською радою тендери: 

Читайте також: На Львівщині за останній тиждень оголосили тендерів на суму понад 155 млн грн

Нагадаємо, що що Солонківська та Глинянська громади не надали Львівській ОВА інформацію щодо аналізу пріоритетності закупівель. Як зазначив у коментарі Tvoemisto.tv керівник Солонківської територіальної громади Богдан Дубневич, некритичних витрат у громаді просто немає, тому і звітувати немає про що.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!