На яких вулицях Львова зараз прибирають сніг. Онлайн-мапа

3733 0
Львів’яни можуть відстежувати роботу комунальної снігоприбиральної техніки в режимі онлайн. Тим часом водіїв закликають не лишати автівки на узбіччях доріг.

Львівська міська рада торік запустила сервіс, де можна відстежити роботу комунальної снігоприбиральної техніки в режимі онлайн.

У вкладці «Мапа» користувачі можуть спостерігати, яка техніка і де саме зараз працює в режимі реального часу. Також, на сервісі показано звіт роботи комунальної техніки за добу.

Читайте також: Бракує техніки і людей. Як журналістка допомагала розчищати Львів від снігу. Фоторепортаж

Усіх власників приватного транспорту просять дотримуватись правил паркування і не створювати перешкоди в роботі снігоприбиральної техніки. У випадку надзвичайної ситуації львів’ян закликають телефонувати на «гарячу лінію міста» за номером 15-80. У місті працюють тягачі та важка техніка, яка зможе надати допомогу в разі застрягання приватних автівок.

Читайте також: Автобус №39 у Львові змінив маршрут

Згідно з даними на онлайн-карті (станом на 13.15), зараз комунальна техніка працює в таких локаціях:

- вул. Сахарова
- вул. Франка
- вул. Снопківська,
- пл. Галицька
- пл. Святого Юра
- вул. Городницька
- вул. Липинського
- просп. Чорновола
- вул. Інструментальна
- вул. Замарстинівська
- вул. Пасічна
- вул. Личаківська
- вул. Тракт Глинянський
- вул. Петлюри
- вул. Гіпсова
- вул. Володимира Великого
- вул. Хуторівка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!