На залізничному вокзалі Львова відкрили пункт контролю через державний кордон

2450 0
Він працюватиме цілодобово і зможе обслужити до 10 потягів на день.
фото: Волинь24

фото: Волинь24

У Львові для міжнародних пасажирських перевезень на головному залізничному вокзалі відкрили пункт контролю через державний кордон з цілодобовим режимом роботи. Про це повідомляє міністр інфраструктури Владислав Криклій, інформує пресслужба міністерства.

Читайте також: Великий план залізниці або Чи потрібна нам євроколія до Скнилова?

Процедури прикордонного та митного контролю можна буде пройти під час руху поїздів, що має скоротити час в дорозі.

Раніше під час руху поїздів «Інтерсіті+» сполученням «Київ — Львів — Перемишль» між станціями Львів і Мостиська-2 такі процедури реалізовували в межах експерименту, що дозволило скоротити час перебування у дорозі на дві години. Тепер ці процедури діятимуть на постійній основі.

Додамо, що з 15 грудня завдяки новому розкладу української та польської залізниць львів'яни можуть зручно дістатись до Берліна з пересадкою в Перемишлі.

Читайте також: Як зі Львова доїхати поїздом за кордон — усі можливі напрямки. Розклад руху, вартість

Максимальна пропускна спроможність пункту контролю з розрахунку на добу в кожному напрямку становить орієнтовно 10 поїздів та близько  6250 пасажирів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!