На правах реклами

На Зеленій у Львові завершено будівництво ЖК Viking Park

2042 0
Будівництво комплексу було нетиповим для Львова, а його завершення співпало з відзначенням Преображення Господнього, яке будівельники та власники квартир зустріли на території комплексу.

Будівництво житлового комплексу Viking Park від самого початку було нетиповим для міста – від архітектури і планування до підходів в будівництві. Зокрема, спочатку було здано бізнес-центр класу А і першу частину житлового комплексу. Їх будівництво компанія зуміла налагодити в непростих умовах воєнного вторгнення. Сертифікат готовності до експлуатації другої черги комплексу було отримано в серпні 2022 року. Як пояснювали в компанії, налагодження повноцінної роботи і завершення будівництва було серед пріоритетів діяльності.

«Головна концепція наших комплексів – комфортне проживання, енергоефективність, робочі місця і безпека, – зазначила директорка з продажів Viking Development Вікторія Павлюк. – Зараз, з врахуванням вимог часу і новими стандартами будівництва, комплекс вирішує одразу кілька завдань. Це і естетична і безпекова складові, а формування простору створювалося з повагою до гідності людей, які тут будуть мешкати».

Будівництво, за словами представників компанії, здійснювалося не тільки з врахуванням містобудівних та інженерних вимог, але й розумінням особливої честі та поваги до людей – власників помешкань, мешканців міста і захисників країни, завдяки відвазі яких і будівництво і життя має можливість продовжуватися.

«Завершення будівництва всього комплексу цьогоріч практично співпало з відзначенням свята Спаса. Відтак ми вирішили його провести в форматі зустрічі будівельників та власників помешкань і їх сімей на території збудованого вже комплексу. Такий формат став до певної міри традиційним для нас – в подібний спосіб ми презентували завершення попередніх черг. Це і своєрідний тест-драйв всіх складових ЖК і можливість почути та побачити реакцію і відгуки людей, які житимуть в цьому просторі», – наголосили у Viking Development.

Бізнес-центр VIKING складається з двох секцій загальною площею 18 770 кв.м. і пройшов «зелену» сертифікацію згідно з міжнародними стандартами BREEAM. Власником бізнес-центру стала одна з найбільших українських інвестиційних компаній Dragon Capital.

Житлова частина комплексу Viking Park об’єднує кілька секцій, що мають великі тераси та патіо, громадські і комерційні поміщення на перших поверхах, підземний паркінг та дитячий клуб. Внутрішні двори комплексу спроектовані із  спортивними та ігровими майданчиками, зручними вуличними меблями і зеленими зонами. Територію доповнюють майданчики для дітей, сучасні ландшафтні рішення, які разом формують повноцінний комфортний безпечний і зручний простір.

Вже у вересні, до речі, почне працювати приватний дошкільний заклад Англоленд, який пропонує навчальну програму, різноманітні майстер-класи, фізичний розвиток, підготовку до школи та англомовне середовище професійних педагогів.

«Наш підхід до будівництва – створення мікрокварталів повноцінного простору з бізнес-центрами, громадськими просторами, житлом, підземними паркінгами подвійного використання. В комплексі це забезпечує якісне проживання, робочі місця, наявність послуг та товарів, створює безпечне середовище», – говорять в компанії.

За таким же принципом ведеться будівництво і наступних комплексів компанії:

  • ЖК Helga на вулиці княгині Ольги, 120, який об’єднує бізнес-центр і дві черги житлових секцій. Це житловий комплекс, де вперше на сертифікацію за стандартом BREEAM (провідний і найбільш широко вживаний метод оцінки екологічної ефективності будівель) подано і бізнес-центр і житлові секції водночас.

  • А також ЖК Viking Hills на Щурата-Миколайчука з панорамним видом на місто в унікальній локації, інфраструктура якої, в тому числі соціальна і транспортна динамічно розвивається.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!