Чи повернуть надмірно списані кошти пасажирам громадського транспорту у Львові

984 0
У близько 2% пасажирів, які розраховувалися за проїзд банківською карткою, відбулось подвійне списання коштів.
Фото умовне / ЛМР

Фото умовне / ЛМР

Надмірні кошти, які списали за проїзд у громадському транспорті Львова після оплати банківською карткою, повернуть впродовж 14 днів. Про це повідомила пресслужба Львівської міськради. 

У повідомленні вказують, що подвійне списання відбулось через збій у роботі фінансового ядра генерального підрядника впровадження системи електронного квитка чеської компанії «Мікроелектроніка».

Згодом ЛМР спільно з компанією розпочала службову перевірку. 

«Після перевірки кожної операції у підприємстві підтвердили, що у близько 2% пасажирів, які розрахувались за проїзд банківською карткою у п'ятницю, 23 лютого, справді відбулось «подвоєння транзакцій». Тобто тим, хто, до прикладу, їхав у п'ятницю двічі, зняло кошти, як за чотири поїздки. Вже відомо, що цей збій не пов’язаний з якістю роботи валідатора, часом валідації, маршрутом транспортного засобу, видом транспорту чи видом платіжної системи», – пояснили у міськраді. 

Наразі техвідділ завершує ідентифікацію усіх помилкових транзакцій за цей день, після чого впродовж 14 робочих днів надмірно списані кошти у повному обсязі будуть повернуті пасажирам в автоматичному режимі.

Попри це, люди повідомляли, що проблеми з оплатою відбувалися і згодом, після 23 лютого. Детальніше про скарги людей – за посиланням

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!