Народила в автомобілі. Львівські патрульні допомогли прийняти пологи

4874 0
Стрімкі пологи у жінки почалися близько другої ночі.
Фото: З відкритих джерел

Фото: З відкритих джерел

Львівські патрульні уночі, 6 липня, допомогли жінці, в якої розпочалися стрімкі пологи, народити дитину просто в салоні автомобілі, йдеться у повідомленні Патрульної поліції Львівської області.

Читайте також: Львівські поліцейські допомогли породіллі, яку відправили із пологового. Відео

Стрімкі пологи у жінки почалися 6 липня близько другої ночі.

«На перехресті вулиць Пасічної та Джорджа Вашингтона патрульні помітили автомобіль BMW Х5. Водій їхав на великій швидкості та не зупинився на вимогу поліцейських. Наздоганяючи автівку, інспектори побачили, що вона заїжджає на територію перинатального центру. Схвильована водійка, пригальмувавши перед шлагбаумом, вигукнула, що у неї в автомобілі народжує сусідка», – йдеться у повідомленні.

Патрульні, які самі є багатодітними татусями і мали досвід партнерських пологів, допомогли породіллі. Поліцейські забігли у медзаклад і разом із черговим медпрацівником вивезли каталку. Вже за мить на руках інспектора лежало немовля.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!