«Наші сили ППО спрацювали блискуче». Як минула доба на Львівщині

41052 0
Коротко про головне на Львівщині за добу, що минула.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

На Львівщині було два сповіщення про повітряну тривогу. У першому випадку була загроза повітряно-ракетного удару. У другому – ворог завдав ракетних ударів з літаків Су-35, які злітали з аеродрому Барановичі, що у білорусі. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: По Львівській області завдали удару з російських літаків Су-35. Знищено 4 ракети

«Наші сили ППО спрацювали блискуче. Підрозділи зенітних ракетних військ Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України знищили на території Львівщини чотири крилаті ракети. Дякую нашим бійцям за ефективну роботу!», – повідомив Максим Козицький.

Переселенці. В області розселили ще 2045 людей, які вимушено покинули домівки через бойові дії. Від початку повномасштабного вторгнення рф на Львівщині надали прихисток 316 тисячам осіб. Велика кількість людей поселись у приватному секторі самостійно. 

Читайте також: 

Ситуація на кордоні. Кордон на виїзд через пункти пропуску у Львівській області перетнули понад 18 тисяч людей. Від початку повномасштабного вторгнення рф – 1 мільйон 636 тисяч.

Через західний кордон з України минулої доби вибули майже 38 тисяч осіб. Повернулись – 32 тисячі наших громадян.

Диверсії. Поліція Львівщини опрацювала 1 374 звернення від громадян про підозрілих людей, автівки та об'єкти.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!