Наслідки атаки рф на Львівщині. Мешканців просять економити електроенергію

1552 0
Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає.
фото умовне

фото умовне

Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:58 по 06:02, Львівська область пережила удар крилатими ракетами різного класу та аеробалістичними ракетами «кинджал». Три крилаті ракети воїни ПвК «Захід» збили. Ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському та Червоноградському районах. На них почалися пожежі. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Підрозділи ДСНС оперативно загасили загоряння, однак є руйнування. Жертв, постраждалих, руйнувань житлової інфраструктури станом на цю годину на Львівщині немає. Системи життєзабезпечення області працюють у штатному режимі. Про аварійні відключення електроенергії наразі не йдеться.

Енергосистемі важко втримати баланс виробництва і споживання. Тож мешканців просять економити електроенергію. Варто не вмикати енергоємні електроприлади з 19:00 до 22:00, а саме кондиціонер, електрочайник, порохотяг, бойлер, обігрівач, праска, пральна машина, мікрохвильова піч, електропіч. 

Нагадаємо, що лише цієї ночі окупанти атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській та Івано-Франківській.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!